Zondag 21 april liep TEAM ROLLEN VOOR SPIEREN mee tijdens de Groene Loper Run in Maastricht. De eerste run zonder Glenn in de marathonrolstoel erbij. Natuurlijk ook een beetje emotioneel, maar zoals met Glenn besproken zouden we blijven meedoen aan sportevenementen. Tom schreef zich als eerste in voor de 10km. Glenn heeft hem leren kennen tijdens IRONMAN Maastricht 2018 en ze hebben samen aan nog een heel aantal “wedstrijden” meegedaan. Anne en Lieve sloten ook aan en we hebben de organisatie gevraagd of ze ROLLEN VOOR SPIEREN erbij konden zetten op onze startnummers. Daar waren we een beetje te laat voor… Maar ze stelden voor dat we namens stichting ROLLEN VOOR SPIEREN en Glenn het startschot zouden geven. Wat een ongelofelijk gebaar! Natuurlijk wilden we dat doen! Willie, voorzitter en vader van Glenn loste om 10.00 het eerste startschot voor de halve marathon. Gilbert en Anne, de andere twee bestuursleden volgden voor de 5km en 10km. Voor het eerst deed team ROLLEN VOOR SPIEREN ook mee aan de kidsrun die in het MVV stadion plaats vond. Fien liep de 500 meter, en Kees en Guus de 1000 meter. Kees bereikte uiteindelijk zelfs de 5e plaats. Een hele fijne dag om met elkaar te beleven en met Glenn natuurlijk in gedachte er altijd bij. Op naar de volgende evenementen! 

Deel via Facebook, WhatsApp of E-mail

Zondag 21 april liep TEAM ROLLEN VOOR SPIEREN mee tijdens de Groene Loper Run in Maastricht. De eerste run zonder Glenn in de marathonrolstoel erbij. Natuurlijk ook een beetje emotioneel, maar zoals met Glenn besproken zouden we blijven meedoen aan sportevenementen. Tom schreef zich als eerste in voor de 10km. Glenn heeft hem leren kennen tijdens IRONMAN Maastricht 2018 en ze hebben samen aan nog een heel aantal “wedstrijden” meegedaan. Anne en Lieve sloten ook aan en we hebben de organisatie gevraagd of ze ROLLEN VOOR SPIEREN erbij konden zetten op onze startnummers. Daar waren we een beetje te laat voor… Maar ze stelden voor dat we namens stichting ROLLEN VOOR SPIEREN en Glenn het startschot zouden geven. Wat een ongelofelijk gebaar! Natuurlijk wilden we dat doen! Willie, voorzitter en vader van Glenn loste om 10.00 het eerste startschot voor de halve marathon. Gilbert en Anne, de andere twee bestuursleden volgden voor de 5km en 10km. Voor het eerst deed team ROLLEN VOOR SPIEREN ook mee aan de kidsrun die in het MVV stadion plaats vond. Fien liep de 500 meter, en Kees en Guus de 1000 meter. Kees bereikte uiteindelijk zelfs de 5e plaats. Een hele fijne dag om met elkaar te beleven en met Glenn natuurlijk in gedachte er altijd bij. Op naar de volgende evenementen! 

Deel via Facebook, WhatsApp of E-mail