Dronken of een aandoening?

Dronken of een aandoening? Veel mensen denken dat het niet kunnen lopen een van de ergste gevolgen is van de spierziekte Friedreich Ataxie. Alleen ik ervaar het niet goed kunnen communiceren als veel erger. Dit filmpje van het Radboud UMC verduidelijkt nogmaals dat het niet goed kunnen praten misschien nog wel een veel erger gevolg is van Friedreich Ataxie. 

 

Dronken of een aandoening? Hoe snel heb jij je oordeel klaar? Soms is iets niet wat het lijkt. Luister naar Soufiane, Henk, Marieke en Jacqueline. Ze hebben ataxie en dat heeft grote gevolgen voor hun leven. Maar je kan er gewoon met ze over praten. 

 

Deel via Facebook, WhatsApp of E-mail

Dronken of een aandoening?

Dronken of een aandoening? Veel mensen denken dat het niet kunnen lopen een van de ergste gevolgen is van de spierziekte Friedreich Ataxie. Alleen ik ervaar het niet goed kunnen communiceren als veel erger. Dit filmpje van het Radboud UMC verduidelijkt nogmaals dat het niet goed kunnen praten misschien nog wel een veel erger gevolg is van Friedreich Ataxie. 

 

Dronken of een aandoening? Hoe snel heb jij je oordeel klaar? Soms is iets niet wat het lijkt. Luister naar Soufiane, Henk, Marieke en Jacqueline. Ze hebben ataxie en dat heeft grote gevolgen voor hun leven. Maar je kan er gewoon met ze over praten. 

 

Deel via Facebook, WhatsApp of E-mail