Maastrichts Mooiste 12 juni 2022

Er gaat niet veel boven rollen door de prachtige oude binnenstad van Maastricht. Op zondag 12 juni zal Tom van Suetendael, waar ik de IRONMAN 70.3 op zaterdag 6 augustus mee doe, en ik mee rollen met Maastrichts Mooiste. We zullen om 11.00 starten met 10 km vanuit de Markt in Maastricht. Vervolgens rollen we naar natuurgebied Sint Pietersberg om weer te eindigen op de Markt.

Deel via Facebook, WhatsApp of E-mail

Maastrichts Mooiste 12 juni 2022

Er gaat niet veel boven rollen door de prachtige oude binnenstad van Maastricht. Op zondag 12 juni zal Tom van Suetendael, waar ik de IRONMAN 70.3 op zaterdag 6 augustus mee doe, en ik mee rollen met Maastrichts Mooiste. We zullen om 11.00 starten met 10 km vanuit de Markt in Maastricht. Vervolgens rollen we naar natuurgebied Sint Pietersberg om weer te eindigen op de Markt.

Deel via Facebook, WhatsApp of E-mail