Afgelopen november kwam een vriend van mijn vader, Frans Mouthaan, met het idee om een kledinginzamelingsactie te houden voor stichting ROLLEN VOOR SPIEREN. Hij kende leden van het bestuur van stichting Aktie68. Deze stichting verzorgt vaker kledinginzamelingsacties voor goede doelen. Vele voorbereidingen volgden met Frans Mouthaan, mijn vader ik. Buiten de vergaderingen die we hadden maakten we ook flyers, posters en veel reclame. Ook bedachten we een aantal activiteiten om het donatie bedrag zo hoog mogelijk te kunnen krijgen. Het is een tombola en een veiling geworden. En we hebben zelfs nieuwe kleding aangeboden gekregen van een winkel (Zerbinotto)  in Maastricht die we mochten verkopen. Daarnaast is er ook een statiegeld flessen actie bij de plaatselijke Plus Quaedvlieg geweest. Mensen konden hun statiegeld bonnetje inleveren in een donatiebox voor stichting ROLLEN VOOR SPIEREN.

Jeffrey de Vries van wat is loos in Mestreech heeft ons de hele weg enorm gesteund om deze mooie dag te kunnen organiseren. Onder andere met het regelen van het podium, het geluid, het maken van promotiefilmpjes en ook nog het presenteren van de gehele dag.

Deze mooie dag heeft stichting ROLLEN VOOR SPIEREN die onderzoek naar de spierziekte Friedreich Ataxie steunt een bedrag van 5050 euro opgeleverd!

De kledinginzamelingsactie leverde een gewicht op van 7155 kilo! Als prijsvraag kon je raden hoeveel kilo we hadden opgehaald. De winnaar zat er maar 200 kilo naast en inmiddels is contact opgenomen met hun.

We willen iedereen die geholpen heeft, gedoneerd heeft, en ons op welke manier dan ook gesteund heeft bedanken. Het is een fantastische dag geweest en heel mooi bedrag geworden!

Deel via Facebook, WhatsApp of E-mail

Afgelopen november kwam een vriend van mijn vader, Frans Mouthaan, met het idee om een kledinginzamelingsactie te houden voor stichting ROLLEN VOOR SPIEREN. Hij kende leden van het bestuur van stichting Aktie68. Deze stichting verzorgt vaker kledinginzamelingsacties voor goede doelen. Vele voorbereidingen volgden met Frans Mouthaan, mijn vader ik. Buiten de vergaderingen die we hadden maakten we ook flyers, posters en veel reclame. Ook bedachten we een aantal activiteiten om het donatie bedrag zo hoog mogelijk te kunnen krijgen. Het is een tombola en een veiling geworden. En we hebben zelfs nieuwe kleding aangeboden gekregen van een winkel (Zerbinotto)  in Maastricht die we mochten verkopen. Daarnaast is er ook een statiegeld flessen actie bij de plaatselijke Plus Quaedvlieg geweest. Mensen konden hun statiegeld bonnetje inleveren in een donatiebox voor stichting ROLLEN VOOR SPIEREN.

Jeffrey de Vries van wat is loos in Mestreech heeft ons de hele weg enorm gesteund om deze mooie dag te kunnen organiseren. Onder andere met het regelen van het podium, het geluid, het maken van promotiefilmpjes en ook nog het presenteren van de gehele dag.

Deze mooie dag heeft stichting ROLLEN VOOR SPIEREN die onderzoek naar de spierziekte Friedreich Ataxie steunt een bedrag van 5050 euro opgeleverd!

De kledinginzamelingsactie leverde een gewicht op van 7155 kilo! Als prijsvraag kon je raden hoeveel kilo we hadden opgehaald. De winnaar zat er maar 200 kilo naast en inmiddels is contact opgenomen met hun.

We willen iedereen die geholpen heeft, gedoneerd heeft, en ons op welke manier dan ook gesteund heeft bedanken. Het is een fantastische dag geweest en heel mooi bedrag geworden!

Deel via Facebook, WhatsApp of E-mail