De nieuwe ambassadeur van stichting ROLLEN VOOR SPIEREN: Gordon Heuckeroth!

 
Tijdens een vakantie leerde ik Gordon Heuckeroth kennen.  Gordon is een bekende Nederlands zanger, presentator, columnist, schrijver en vooral entertainer! Wat heb ik gelachen met hem! Maar wat mij vooral opviel aan jou is jouw ongelofelijk lieve en behulpzame karakter. Toen we de eerste keer samen gingen lunchen hielp je me meteen met eten en drinken alsof het de normaalste zaak van de wereld was en je het al jaren deed. Wat ben ik apetrots dat jij mijn ambassadeur wilt zijn!!!!!
 
 

 

Deel via Facebook, WhatsApp of E-mail

De nieuwe ambassadeur van stichting ROLLEN VOOR SPIEREN: Gordon Heuckeroth!

 
Tijdens een vakantie leerde ik Gordon Heuckeroth kennen.  Gordon is een bekende Nederlands zanger, presentator, columnist, schrijver en vooral entertainer! Wat heb ik gelachen met hem! Maar wat mij vooral opviel aan jou is jouw ongelofelijk lieve en behulpzame karakter. Toen we de eerste keer samen gingen lunchen hielp je me meteen met eten en drinken alsof het de normaalste zaak van de wereld was en je het al jaren deed. Wat ben ik apetrots dat jij mijn ambassadeur wilt zijn!!!!!
 
 

De nieuwe ambassadeur van stichting ROLLEN VOOR SPIEREN: Gordon Heuckeroth!

 
Tijdens een vakantie leerde ik Gordon Heuckeroth kennen.  Gordon is een bekende Nederlands zanger, presentator, columnist, schrijver en vooral entertainer! Wat heb ik gelachen met hem! Maar wat mij vooral opviel aan jou is jouw ongelofelijk lieve en behulpzame karakter. Toen we de eerste keer samen gingen lunchen hielp je me meteen met eten en drinken alsof het de normaalste zaak van de wereld was en je het al jaren deed. Wat ben ik apetrots dat jij mijn ambassadeur wilt zijn!!!!!
 
 

 

Deel via Facebook, WhatsApp of E-mail