Tien mijl van Antwerpen met twee blanke Kenianen

In Maart 2019 vroeg een Belgische vriend, die we van IRONMAN Maastricht kenden, of ROLLEN VOOR SPIEREN mee wilde doen met de 10-Mijl Run van Antwerpen. Dit vonden we een leuk idee, we stemden toe. Echter door de coronacrisis werd dit steeds uitgesteld. Uiteindelijk zou deze Run op zondag 10 oktober 2021 eindelijk doorgaan. We vertrokken op tijd, en kwamen zonder files mooi op tijd aan. We schrokken wel even hoe ontzettend groot het evenement was: 26.000 deelnemers! Toen we de auto hadden geparkeerd, troffen we onze Tom, die gelukkig de snelste weg naar de inschrijving wist. Daar hadden we nog een aantal kleine probleempjes, onze inschrijving was zoek… Gelukkig werd dit snel verholpen, en spoedden we ons naar de start. Tom wilde graag de marathonrolstoel duwen. Hij had dit alleen nog nooit gedaan, dus ik was heel benieuwd of dit zou lukken.. Hij bleek een natuurtalent te zijn, een blanke Keniaan. Ik wist van zijn deelname aan de IRONMAN dat hij een goede conditie had, maar het overtrof al mijn verwachtingen! Anne, die ook heel goed loopt, had zelfs moeite om ons bij te houden. De 16 km (10 mijl) liepen we onder de 5 minuten per kilometer. Het weer was geweldig, met heel veel toeschouwers langs de kant; de sfeer was fantastisch! Het evenement was zeer goed georganiseerd. Ik zou zeggen: volgend jaar weer!!

Deel via Facebook, WhatsApp of E-mail

Tien mijl van Antwerpen met twee blanke Kenianen

In Maart 2019 vroeg een Belgische vriend, die we van IRONMAN Maastricht kenden, of ROLLEN VOOR SPIEREN mee wilde doen met de 10-Mijl Run van Antwerpen. Dit vonden we een leuk idee, we stemden toe. Echter door de coronacrisis werd dit steeds uitgesteld. Uiteindelijk zou deze Run op zondag 10 oktober 2021 eindelijk doorgaan. We vertrokken op tijd, en kwamen zonder files mooi op tijd aan. We schrokken wel even hoe ontzettend groot het evenement was: 26.000 deelnemers! Toen we de auto hadden geparkeerd, troffen we onze Tom, die gelukkig de snelste weg naar de inschrijving wist. Daar hadden we nog een aantal kleine probleempjes, onze inschrijving was zoek… Gelukkig werd dit snel verholpen, en spoedden we ons naar de start. Tom wilde graag de marathonrolstoel duwen. Hij had dit alleen nog nooit gedaan, dus ik was heel benieuwd of dit zou lukken.. Hij bleek een natuurtalent te zijn, een blanke Keniaan. Ik wist van zijn deelname aan de IRONMAN dat hij een goede conditie had, maar het overtrof al mijn verwachtingen! Anne, die ook heel goed loopt, had zelfs moeite om ons bij te houden. De 16 km (10 mijl) liepen we onder de 5 minuten per kilometer. Het weer was geweldig, met heel veel toeschouwers langs de kant; de sfeer was fantastisch! Het evenement was zeer goed georganiseerd. Ik zou zeggen: volgend jaar weer!!

Deel via Facebook, WhatsApp of E-mail