Eindelijk is het zover!

3 jaar geleden heb ik met IRONMAN Maastricht een waanzinnig bedrag opgehaald voor onderzoek naar mijn ziekte Friedreich Ataxie (FA)! Hiervoor wil ik nogmaals alle donateurs bedanken, het waren er te veel om namen te noemen.
De afgelopen jaren heb ik aan meerdere sportevenementen deelgenomen en het bedrag gelukkig nog wat kunnen vergroten.

Ik wilde zelf perse dat het geld besteed zou worden aan onderzoek naar FA. Dat onderzoek heeft de afgelopen jaren in Nederland jammer genoeg nog niet plaatsgevonden.

Afgelopen zomer is de nieuwe stichting Friedreich Ataxie Nederland opgericht. Voor mij de uitgelezen kans om iets met mijn donatiegeld te kunnen doen!

Zaterdag 11 september heeft de stichting-FAN de RideATAXIA NL georganiseerd. Dat is een fietsevenement om meer bekendheid te creëren voor FA en om geld in te zamelen voor FA onderzoek. Je kon je inschrijven voor verschillende afstanden en ik heb de 17 km gelopen met de marathonrolstoel.

Toen iedereen terug was bij de start locatie heeft ons team ROLLEN VOOR SPIEREN een mooie speech gehouden en hebben we een cheque ter waarde van 40.500 euro overhandigd aan het bestuur van de stichting-FAN. Eindelijk kan er nu iets doelgerichts worden gedaan met mijn donaties, precies hoe ik het graag wilde.

Ik stop natuurlijk niet! 10 oktober staat alweer de 10 EM van Antwerpen op het programma. Hiervoor kan natuurlijk nog steeds gedoneerd worden aan de stichting ROLLEN VOOR SPIEREN ten behoeve van onderzoek naar FA.

Voor mij was 11 september een belangrijke mijlpaal. Ik heb mijn geld kunnen doneren! Maar ik heb daarnaast ook een super leuke dag gehad met mijn team ROLLEN VOOR SPIEREN en de stichting-FAN. Zij hadden alles fantastisch georganiseerd!

Deel via Facebook, WhatsApp of E-mail

Eindelijk is het zover!

3 jaar geleden heb ik met IRONMAN Maastricht een waanzinnig bedrag opgehaald voor onderzoek naar mijn ziekte Friedreich Ataxie (FA)! Hiervoor wil ik nogmaals alle donateurs bedanken, het waren er te veel om namen te noemen.
De afgelopen jaren heb ik aan meerdere sportevenementen deelgenomen en het bedrag gelukkig nog wat kunnen vergroten.

Ik wilde zelf perse dat het geld besteed zou worden aan onderzoek naar FA. Dat onderzoek heeft de afgelopen jaren in Nederland jammer genoeg nog niet plaatsgevonden.

Afgelopen zomer is de nieuwe stichting Friedreich Ataxie Nederland opgericht. Voor mij de uitgelezen kans om iets met mijn donatiegeld te kunnen doen!

Zaterdag 11 september heeft de stichting-FAN de RideATAXIA NL georganiseerd. Dat is een fietsevenement om meer bekendheid te creëren voor FA en om geld in te zamelen voor FA onderzoek. Je kon je inschrijven voor verschillende afstanden en ik heb de 17 km gelopen met de marathonrolstoel.

Toen iedereen terug was bij de start locatie heeft ons team ROLLEN VOOR SPIEREN een mooie speech gehouden en hebben we een cheque ter waarde van 40.500 euro overhandigd aan het bestuur van de stichting-FAN. Eindelijk kan er nu iets doelgerichts worden gedaan met mijn donaties, precies hoe ik het graag wilde.

Ik stop natuurlijk niet! 10 oktober staat alweer de 10 EM van Antwerpen op het programma. Hiervoor kan natuurlijk nog steeds gedoneerd worden aan de stichting ROLLEN VOOR SPIEREN ten behoeve van onderzoek naar FA.

Voor mij was 11 september een belangrijke mijlpaal. Ik heb mijn geld kunnen doneren! Maar ik heb daarnaast ook een super leuke dag gehad met mijn team ROLLEN VOOR SPIEREN en de stichting-FAN. Zij hadden alles fantastisch georganiseerd!

Deel via Facebook, WhatsApp of E-mail