Een tijdje geleden zag ik op mijn instagram account informatie over een Project HandiFly NL – “Can’t walk, can fly” (https://cityskydive.nl/nl/handifly/74). Dit project houdt in dat mensen met een beperking in een windtunnel kunnen skydiven. Ik was natuurlijk direct enthousiast en heb me meteen opgegeven! Ik ben uiteindelijk gevraagd om ook mee te vliegen. De windtunnels waren waren wel in Utrecht dus we moesten een stukje rijden. Ik mocht die dag samen met drie andere mensen skydiven. Een van hen had een visuele beperkingen, de andere twee zaten net als ik in een rolstoel. Het was een fantastische ervaring die smaakte naar meer… The sky is the limit! Duimen dat het ooit echt lukt voor mij om met begeleiding uit een vliegtuig te kunnen springen.

Deel via Facebook, WhatsApp of E-mail

Een tijdje geleden zag ik op mijn instagram account informatie over een Project HandiFly NL – “Can’t walk, can fly” (https://cityskydive.nl/nl/handifly/74). Dit project houdt in dat mensen met een beperking in een windtunnel kunnen skydiven. Ik was natuurlijk direct enthousiast en heb me meteen opgegeven! Ik ben uiteindelijk gevraagd om ook mee te vliegen. De windtunnels waren waren wel in Utrecht dus we moesten een stukje rijden. Ik mocht die dag samen met drie andere mensen skydiven. Een van hen had een visuele beperkingen, de andere twee zaten net als ik in een rolstoel. Het was een fantastische ervaring die smaakte naar meer… The sky is the limit! Duimen dat het ooit echt lukt voor mij om met begeleiding uit een vliegtuig te kunnen springen.

Deel via Facebook, WhatsApp of E-mail