Yeah! Covid-19 lijkt op zijn retour waardoor weer wat wedstrijden voor ROLLEN VOOR SPIEREN mogelijk worden! Het heeft een tijdje moeten duren maar zaterdag 31 Juli staan we aan de start van IRONMAN 5150 Maastricht. 11 september volgt de fiets tocht RideATAXIA in Eindhoven. Dit is een toertocht met verschillende fietsroutes. De opbrengst van deze dag gaat volledig naar de spierziekte Friedreich Ataxie. Mensen met FA kunnen meedoen met een handbike, maar met een gewone (race) fiets mag ook worden deelgenomen. Zondag 12 september zullen we mee rollen met de halve marathon van Long Course weekend Holland in Beesel. Zondag 14 november staat de groene loper run in Maastricht op het programma. De afstand is nog niet bekend.

 
Zaterdag 31 Juli: IRONMAN 5150 Maastricht
Zaterdag 11 september: RideATAXIA Eindhoven
Zondag 12 september: lcw Holland te Beesel, halve marathon
Zondag 14 november: groene loper run Maastricht

Deel via Facebook, WhatsApp of E-mail

Yeah! Covid-19 lijkt op zijn retour waardoor weer wat wedstrijden voor ROLLEN VOOR SPIEREN mogelijk worden! Het heeft een tijdje moeten duren maar zaterdag 31 Juli staan we aan de start van IRONMAN 5150 Maastricht. 11 september volgt de fiets tocht RideATAXIA in Eindhoven. Dit is een toertocht met verschillende fietsroutes. De opbrengst van deze dag gaat volledig naar de spierziekte Friedreich Ataxie. Mensen met FA kunnen meedoen met een handbike, maar met een gewone (race) fiets mag ook worden deelgenomen. Zondag 12 september zullen we mee rollen met de halve marathon van Long Course weekend Holland in Beesel. Zondag 14 november staat de groene loper run in Maastricht op het programma. De afstand is nog niet bekend.

 
Zaterdag 31 Juli: IRONMAN 5150 Maastricht
Zaterdag 11 september: RideATAXIA Eindhoven
Zondag 12 september: lcw Holland te Beesel, halve marathon
Zondag 14 november: groene loper run Maastricht

Deel via Facebook, WhatsApp of E-mail