Houd 11 september 2021 vrij!

rideATAXIA is een fietsevenement om meer bekendheid te creëren voor Friedreich Ataxia (FA) en om geld in te zamelen voor FA onderzoek. Door mee te doen kunt u bijdragen aan genezing van FA!

RideATAXIA 2021 start in de buurt van Eindhoven bij fietsvereniging TML Dommelstreek. Er zijn verschillende routes met lengtes van 17km, 50km en 81km. Alle routes zijn toegankelijk voor alle fietsers, van jong tot oud en van mountainbikers tot handbikers. Kijk ook op www.rideataxia.nl voor meer informatie.

Deel via Facebook, WhatsApp of E-mail

Houd 11 september 2021 vrij!

rideATAXIA is een fietsevenement om meer bekendheid te creëren voor Friedreich Ataxia (FA) en om geld in te zamelen voor FA onderzoek. Door mee te doen kunt u bijdragen aan genezing van FA!

RideATAXIA 2021 start in de buurt van Eindhoven bij fietsvereniging TML Dommelstreek. Er zijn verschillende routes met lengtes van 17km, 50km en 81km. Alle routes zijn toegankelijk voor alle fietsers, van jong tot oud en van mountainbikers tot handbikers. Kijk ook op www.rideataxia.nl voor meer informatie.

Deel via Facebook, WhatsApp of E-mail