Begin van dit jaar had Rollen voor Spieren een planning gemaakt met een aantal mooie sportevenementen om aan mee te doen. 
De Groene Loper, Long Course weekend Beesel, Maastricht Mooiste, De 10 mijl van Antwerpen en de marathon van Eindhoven waren een aantal mooie sportevenementen die door Covid-19 helaas niet konden doorgaan. 
2020 zou een jaar worden zonder officiële wedstrijden voor Rollen voor Spieren. Buiten de twee triathlon sprintraces en een halve marathon van EDOSPORTS was er niet veel om aan te kunnen deelnemen. De mooiste wedstrijd van het jaar, de Ironman 5150 Maastricht werd verplaatst van 16 augustus naar 27 september, maar leek door te gaan! 
 
Deze editie van de Ironman was een beetje anders dan de vorige waar ik aan deelnam. Er was minder media-aandacht, geen publiek bij start en finish,het evenement werd buiten Maastricht gehouden en het was vooral een stuk kouder door de latere datum. En niet te vergeten: de afstand was anders. Ironman 5150 Maastricht, waarbij de olympische afstand werd afgelegd  (1500 m zwemmen, 40 km fietsen en 10 km hardlopen)  was een kortere dan mijn vorige deelname (3,8 km zwemmen, 180 km fietsen en 42 km hardlopen). De drie verschillende afstanden legde ik af met drie vrienden. Het zwemmen met Jordy, fietsen met Manuel, en met Stefan werd hardgelopen. Alle drie verbraken de trainingsrecords: 39 minuten zwemmen door Jordy, 135 minuten fietsen door Manuel en 52 minuten hardlopen door Stefan, met Glenn op sleeptouw. In de wisselzones hielp Team Rollen voor Spieren met soepele en snelle transfers, waardoor we in 3 uur en 21 minuten de finish bereikten. 
Het was een geweldige dag! Waarschijnlijk helaas het laatste evenement van dit jaar..Op naar de Ironman Maastricht 2021, hopelijk dan weer in de binnenstad van Maastricht en met veel publiek! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Deel via Facebook, WhatsApp of E-mail

Begin van dit jaar had Rollen voor Spieren een planning gemaakt met een aantal mooie sportevenementen om aan mee te doen. 
De Groene Loper, Long Course weekend Beesel, Maastricht Mooiste, De 10 mijl van Antwerpen en de marathon van Eindhoven waren een aantal mooie sportevenementen die door Covid-19 helaas niet konden doorgaan. 
2020 zou een jaar worden zonder officiële wedstrijden voor Rollen voor Spieren. Buiten de twee triathlon sprintraces en een halve marathon van EDOSPORTS was er niet veel om aan te kunnen deelnemen. De mooiste wedstrijd van het jaar, de Ironman 5150 Maastricht werd verplaatst van 16 augustus naar 27 september, maar leek door te gaan! 
 
Deze editie van de Ironman was een beetje anders dan de vorige waar ik aan deelnam. Er was minder media-aandacht, geen publiek bij start en finish,het evenement werd buiten Maastricht gehouden en het was vooral een stuk kouder door de latere datum. En niet te vergeten: de afstand was anders. Ironman 5150 Maastricht, waarbij de olympische afstand werd afgelegd  (1500 m zwemmen, 40 km fietsen en 10 km hardlopen)  was een kortere dan mijn vorige deelname (3,8 km zwemmen, 180 km fietsen en 42 km hardlopen). De drie verschillende afstanden legde ik af met drie vrienden. Het zwemmen met Jordy, fietsen met Manuel, en met Stefan werd hardgelopen. Alle drie verbraken de trainingsrecords: 39 minuten zwemmen door Jordy, 135 minuten fietsen door Manuel en 52 minuten hardlopen door Stefan, met Glenn op sleeptouw. In de wisselzones hielp Team Rollen voor Spieren met soepele en snelle transfers, waardoor we in 3 uur en 21 minuten de finish bereikten. 
Het was een geweldige dag! Waarschijnlijk helaas het laatste evenement van dit jaar..Op naar de Ironman Maastricht 2021, hopelijk dan weer in de binnenstad van Maastricht en met veel publiek! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Deel via Facebook, WhatsApp of E-mail