Zondag 12 juli kon ik eindelijk met mijn vrienden een volledige sprint triathlon doen. Een mooie voorbereiding op de komende IRONMAN Maastricht 5150.
Ik had al vaker met Manuel gefietst en met Stefan gelopen, maar nog nooit met Jordy gezwommen. De eerste keer! We moeten nog iets beter oefenen en behendiger worden om mij in en uit het bootje te krijgen, maar voor een eerste keer was 18 minuten toch heel snel.
Manuel heeft vervolgens net niet de 30 km/u gemiddeld aangetikt, maar zelfs met die viertiende minder razendsnel. De 15 rondjes vlogen voorbij.
Stefan mocht afsluiten met hardlopen, deze wissel ging wel heel gesmeerd en Stefan schoot weg. Misschien net iets te hard gestart, maar met een gemiddelde van 4:53 min/km was het Stefans snelste 5 km ooit.
TEAM ROLLEN VOOR SPIEREN is er klaar voor. Op naar heel veel trainingen en wedstrijden!

Deel via Facebook, WhatsApp of E-mail

Zondag 12 juli kon ik eindelijk met mijn vrienden een volledige sprint triathlon doen. Een mooie voorbereiding op de komende IRONMAN Maastricht 5150.
Ik had al vaker met Manuel gefietst en met Stefan gelopen, maar nog nooit met Jordy gezwommen. De eerste keer! We moeten nog iets beter oefenen en behendiger worden om mij in en uit het bootje te krijgen, maar voor een eerste keer was 18 minuten toch heel snel.
Manuel heeft vervolgens net niet de 30 km/u gemiddeld aangetikt, maar zelfs met die viertiende minder razendsnel. De 15 rondjes vlogen voorbij.
Stefan mocht afsluiten met hardlopen, deze wissel ging wel heel gesmeerd en Stefan schoot weg. Misschien net iets te hard gestart, maar met een gemiddelde van 4:53 min/km was het Stefans snelste 5 km ooit.
TEAM ROLLEN VOOR SPIEREN is er klaar voor. Op naar heel veel trainingen en wedstrijden!

Deel via Facebook, WhatsApp of E-mail