Het was zaterdagavond 27 juni en morgen stond er een halve triathlon op het programma. We zouden deelnemen aan de relay. Jari zou zwemmen en fietsen en Anne en ik zouden hardlopen/rollen. Nog even de marathon rolstoel laten afstellen en we waren er klaar voor. Helaas toch niet… Toen we wilde gaan slapen bleek de rechter band van de marathon rolstoel lek te zijn. Na vele kilometers had ik net nu de eerste lekke band. Erg vervelend dat dit gebeurde in de avond voor een wedstrijd, maar gelukkig niet tijdens. Zondagmorgen nieuw binnenbandje erin, naar Kanne (België) rijden en rollen maar!
Langs het kanaal was het even wachten tot Jari binnenkwam van de 90 km fietsen en dan mochten wij beginnen aan onze 21 km. We dachten dat het parcours langs het kanaal liep (vlak dus). Dit klopte ook voor een groot gedeelte, maar een stukje was door het dorp en dit liep behoorlijk berg op. Als je alleen rent al zwaar, maar als je ook nog iemand in een rolstoel omhoog moet duwen! Na de 4e ronde had Anne dan ook wel genoeg bergjes gezien. Even tandjes bijten en met een mooie 1.54 kwamen we binnen gerold.
To the next Challenge ! 

Deel via Facebook, WhatsApp of E-mail

Het was zaterdagavond 27 juni en morgen stond er een halve triathlon op het programma. We zouden deelnemen aan de relay. Jari zou zwemmen en fietsen en Anne en ik zouden hardlopen/rollen. Nog even de marathon rolstoel laten afstellen en we waren er klaar voor. Helaas toch niet… Toen we wilde gaan slapen bleek de rechter band van de marathon rolstoel lek te zijn. Na vele kilometers had ik net nu de eerste lekke band. Erg vervelend dat dit gebeurde in de avond voor een wedstrijd, maar gelukkig niet tijdens. Zondagmorgen nieuw binnenbandje erin, naar Kanne (België) rijden en rollen maar!
Langs het kanaal was het even wachten tot Jari binnenkwam van de 90 km fietsen en dan mochten wij beginnen aan onze 21 km. We dachten dat het parcours langs het kanaal liep (vlak dus). Dit klopte ook voor een groot gedeelte, maar een stukje was door het dorp en dit liep behoorlijk berg op. Als je alleen rent al zwaar, maar als je ook nog iemand in een rolstoel omhoog moet duwen! Na de 4e ronde had Anne dan ook wel genoeg bergjes gezien. Even tandjes bijten en met een mooie 1.54 kwamen we binnen gerold.
To the next Challenge !

Deel via Facebook, WhatsApp of E-mail