Helaas zijn de sportevenementen waaraan we graag hadden willen meedoen tot en met augustus 2020 verplaatst of afgelast. Dat betekent niet dat we niet meer trainen! Na maanden veel binnen te hebben gezeten, kan ik eindelijk ook weer mee gaan zwemmen, fietsen en lopen. Enkele sportevenementen zijn verplaatst naar september en oktober en daar zullen we ons voor gaan inschrijven. Zodra onze inschrijvingen definitief zijn maken we onze agenda via de site en onze social media kanalen bekend. 

Deel via Facebook, WhatsApp of E-mail

Helaas zijn de sportevenementen waaraan we graag hadden willen meedoen tot en met augustus 2020 verplaatst of afgelast. Dat betekent niet dat we niet meer trainen! Na maanden veel binnen te hebben gezeten, kan ik eindelijk ook weer mee gaan zwemmen, fietsen en lopen. Enkele sportevenementen zijn verplaatst naar september en oktober en daar zullen we ons voor gaan inschrijven. Zodra onze inschrijvingen definitief zijn maken we onze agenda via de site en onze social media kanalen bekend. 

Deel via Facebook, WhatsApp of E-mail