Sprakeloos!!

Op dinsdag 12 november werd ROLLENVOORSPIEREN gevraagd door Training Maastricht en 180training.nl om af te spreken. Zij wilde ons iets overhandigen. Training Maastricht organiseert jaarlijks een Night Light Run waarvan de opbrengst naar een goed doel gaat. Dit jaar hebben zij besloten het geld aan ROLLENVOORSPIEREN te doneren, maar liefst 1000 euro!! Bedankt Tunde, Rachelle, Roel en Training Maastricht Foundation voor dit mooie bedrag. We zijn sprakeloos!                                                
www.trainingmaastricht.nl

Deel via Facebook, WhatsApp of E-mail

Sprakeloos!!

Op dinsdag 12 november werd ROLLENVOORSPIEREN gevraagd door Training Maastricht en 180training.nl om af te spreken. Zij wilde ons iets overhandigen. Training Maastricht organiseert jaarlijks een Night Light Run waarvan de opbrengst naar een goed doel gaat. Dit jaar hebben zij besloten het geld aan ROLLENVOORSPIEREN te doneren, maar liefst 1000 euro!! Bedankt Tunde, Rachelle, Roel en Training Maastricht Foundation voor dit mooie bedrag. We zijn sprakeloos!                                                
www.trainingmaastricht.nl

Deel via Facebook, WhatsApp of E-mail