Het sportief jaar 2019 van ROLLENVOORSPIEREN zit er al weer bijna op. ROLLENVOORSPIEREN zal nog aan twee hardloop evenementen deelnemen voor de spierziekte Friedreich Ataxie.
 
Op zaterdag 5 oktober is er de EDOsports beermile op de atletiekbaan in Jekerdal te Maastricht. Na de halve marathon van Amsterdam en Maastricht, zal ROLLENVOORSPIEREN zondag 13 oktober mee rollen aan de halve marathon van Eindhoven.
 
 

Deel via Facebook, WhatsApp of E-mail

Het sportief jaar 2019 van ROLLENVOORSPIEREN zit er al weer bijna op. ROLLENVOORSPIEREN zal nog aan twee hardloop evenementen deelnemen voor de spierziekte Friedreich Ataxie.
 
Op zaterdag 5 oktober is er de EDOsports beermile op de atletiekbaan in Jekerdal te Maastricht. Na de halve marathon van Amsterdam en Maastricht, zal ROLLENVOORSPIEREN zondag 13 oktober mee rollen aan de halve marathon van Eindhoven.
 
 

Deel via Facebook, WhatsApp of E-mail